Kerkdeuren weer geopend

De deuren van Het Witte kerkje zijn weer open gegaan! 

Wilt u een dienst meebeleven? Dit kan als u zich van te voren opgeeft bij Marleen Bierman (hwkscribaat@gmail.com). Graag opgeven voor zaterdag, zodat er op tijd een inventarisatie kan worden gemaakt hoeveel mensen er aanwezig zijn.

Afgelopen zondag 6 september kwamen we met 20 mensen samen in HWK. Het was een heel goede dienst. Omdat we 30 mensen kunnen en mogen ontvangen, bent u van harte welkom in de dienst van a.s zondag (13 september), de startzondag. 

De startzondag heeft altijd iets speciaals. In deze coronatijd is alles anders en zullen de activiteiten voor het komende jaar niet allemaal kunnen. Maar we willen toch met elkaar een goede startzondag dienst beleven. 

Voorganger zal zondag onze eigen wijkpredikant Els van der Wal zijn. Omdat we niet weten hoeveel mensen geïnteresseerd zijn om te komen en omdat wij verplicht zijn bij te houden wie er komen, zouden wij u willen vragen via een email naar Marleen Bierman (zie mailadres bovenaan) aan te geven of wij u zondag mogen ontmoeten.

Online
De diensten van Het Witte Kerkje kunnen online gevolgd worden via  kerkomroep.nl en via youtube. Ook nu de mogelijkheid er weer is om de diensten bij te wonen, zijn ze online nog steeds te volgen.